Tämä postaus EI sisällä käsitöitä, jotka olen tehnyt jo ensi jouluksi, vaan esittelen viime joulun lahjoja laugh


.
Kuopus sai lahjaksi jalkapallomaalin, jota hän innostui kasaamaan, kun pihalta löytyi riittävästi paljasta maata. Vähän meinasi kärsivällisyys loppua kesken, kun tyypilliseen miehiseen tapan kuopus ryhtyi kasaamaan maalia katsomatta ohjeita tai järjestelemättä paloja sen kummemmin wink. Isoveljen ja minun avustuksella maali saatiin kasaan. 



Maali sijoitettiin vanhalle tenniskentälle, jonka aidan ansiosta palloa ei tarvitse hakea kovin kaukaa, jos sen sattuu potkaisemaan maalin ohi.



Vauhtiin päästyään esikoinen kasasi myös minun joululahjaksi saamani "kasvihuoneen".



Poika huomasi, että kasvihuoneen ylälaitaan kannattaa kiinnittää putki, joka pitää katon tiukempana ettei sadevesi jää makaamaan katolle. Ei ehkä tyylikkäin ratkaisu, mutta varmasti toimiva.



Kyllä tuohon muutama kasvi mahtuu esikasvatukseeen.



SNY lähetti minulle maaliskuun paketissa kukkaronkehykset, ja menin lupaamaan, että käytän niitä tämän SNY-kierroksen aikana. Melko huvittavan näköinen ja erittäin ei-toimiva pussukka enkä saanut siitä edes kohtuullisia kuvia blush Katselin Ravelrysta joitakin ohjeita, mutta päätin sitten tehdä pussukan ihan omasta päästä. (Mitähän tuolla ylhäällä lukee kuopuksen jalkapallomaalista ja ohjeiden noudattamisesta...)



Kehyksen kiinnittäminen (edit. kirjoitusvirheen korjaus, kiitos Virpille) oli ompelutaidottomalle ankara ponnistus ja epäonnistui täysin. Ajattelin käyttää kiinnityksessä helmiä, että rumat pistoni eivät näkyisi. No, näkyväthän ne ja lisäksi täysin vinksin vonksin olevat helmet. Ei ole minun juttuni tällainen näpertely no Oli kuitenkin kiva kokeilla tätäkin lajia.

Tänään oli jo melko siedettävän lämmintä sellaisessa paikassa johon ei tuullut. En toki tehnyt käsitöitä vielä ulkona, siihen tarvitaan 10 astetta lämmintä lisää, mutta leikkasin vähän pensaita. Maa on vielä niin märkää ettei kukkapenkille ja kasvimaalle voi vielä tehdä mitään, mutta ehkä jo parin viikon kuluttua. Siihen asti heilutan neulepuikkoja smiley