Olen pistellyt elämäni ensimmäiset ristipistot tänään surprise

Ostin pari vuotta sitten ystäväni Virpin kannustamana ristipistopakkauksen, joka on sen jälkeen saanut marinoitua rauhassa. Viime aikoina Virpi alkoi painostaa sen verran pahasti, että oli pakko avata pakkaus ja ryhtyä opettelemaan ristipistoja.



Näin paljon sain pisteltyä neljän tunnin aikana. Kyllä, luitte oikein. NELJÄN TUNNIN!!!!!!!!!!!! Tahtini ei päätä huimaa laugh Eikä tämäkään olisi toteutunut, jollei Angelique olisi torstain Neuleharpputapaamisessa kutsunut Danielaa, Virpiä ja minua luokseen ristipistoilemaan. En olisi kyllä ikinä mennyt ristipistotapaamiseen, jos en olisi tiennyt että seura on erinomaista heart

Laskin, että tätä tahtia ristipistoni valmistuu 80 tunnin työn jälkeen. Siis jos joku etevämpi on seuranani auttamassa kun olen kadottanut oikean kohdan, huomannut tehneeni "vähän erikoisen näköisiä" pistoja wink tai hukannut neulani.  On hyvinkin mahdollista, että tämä työ valmistuu jo vuonna 2019, jos ristipistotapaamisia järjestetään riittävän usein. Itsekseni en vielä uskaltaudu piselemään, sen verran usein jouduin huutamaan apua.

Kiitos Angeliquelle, Danielalle ja Virpille erinomaisesta seurasta. Otetaan uusiksi joskus smiley