Maaliskuun viimeisen päivän reissu onnistui erinomaisesti. Virpille suurkiitos matkan järjestämisestä heart. Kaikille kiitos matkaseurasta ja Angeliquelle lisäksi kyydistä smiley
Aloitetaan siitä tee-osastosta. Ostin vanhassa kaupungissa sijaitsevasta tee- ja kahvikaupasta (Kohvieri, Olevimägi 11)  muutaman pussin teetä ja miehelle pari kavipussia. Seurakseni ystävällisesti jäänyt Kristiina odotteli kärsivällisesti kun teehifistelijä vertaili teelaatuja. Kristiina ohjasi meidät päivän aikana peräti neljään lankakauppaan ja ehdimmepä vielä käydä Puu ja Puduka poodissakin sekä tietysti Sadamarketissa, josta mukaani tarttui tällä kertaa vain karkkia.Minun ostokseni keskittyivät tällä kertaa Karnaluksiin ja Liann Löngadiin. Mukaan tarttui itselle 2,9 kg lankaa, kaulaan ripustettava kerroslaskuri ja pari silmukanlepuutinta. Lisäksi ostin parista kaupasta jotain mitä ei vielä voi esitellä wink
Seija kyseli hintoja, mutta en niitä niin kovasti painanut mieleeni. Omat lankani ostin Karnaluksista tukkupakkauksessa, joka on yleensä 10 kerää ja siitä saa 20 % alennuksen.  Huomasin vasta jälkikäteen, että olin keskittynyt lähinnä Austermannin lankoihin, joita ostin kolmea eri laatua. Creativ+Filz maksoi 2,05 € / kerä, Algarve 1,80 €, Lino 2,54 €. Lisäksi ostin huippuedullista puuvillalankaa, Madame Tricote Camillaa kokonaisen kilon ja sen kerähinta oli vain 1,10 €. Bambuiset sukkapuikot maksoivat 3 € ylöspäin ja ruusupuiset n. 5 €. Muuta tilpehööriä en katsellut, mutta tuo kerroslaskuri maksoi 6,72 € ja silmukanlepuuttajat 2, 57 €.

Linosta aion tehdä itselleni paidan, joka oli uusimman Kauneimmat käsityöt -lehden kannessa. Langan metrimäärä ja tiheys ovat riittävän lähellä ohjeessa käytettyä lankaa. Liann Löngadista ostetusta pellava/puuvillalangasta ajattelin tehdä isoilla puikoilla ja kaksinkertaisella langalla hyvin simppelin kesäpaidan. Minulla on jo siihenkin malli mielessä. Creativ+Filz muotoutuu ainakin laukuksi ja puuvillalangoista tulee paitoja tai takkeja. Langat on siis käytännössä jo käytetty laugh. No, toteutukseen kulunee jokunen kuukasi. 
Arvonnassa voitin Drucillan tekemän hienon pussukan, jonka ajattelin ottaa meikkipussikseni.Samalla reissulla sain Angeliquen blogiarvonnan voittoni: puikkopussin (virkkuukoukku on kuvausrekvisiittaa wink) ja suloisen lampaan, joka pääsi heti kukkapöydälle.
Nämä silmukkamerkit ovat viimesyksyisen sytomyssykeräyksen arvontavoitto ja ne ovat olleet Angeliquella säilössä eilliseen asti.

Tämän salomoninsolmuhärpäkkeen sain valmiiksi matkalla. Lanka riitti juuri ja juuri jonkinlaiseen kaulurintapaiseen ja ensimmäinen joka huutaa hep ja lähettää yhteystietonsa sähköpostiini saa sen.

Oikein kivaa palmusunnuntaita ja aprillipäivää smiley