Sain vihdosta viimein esikoisen ranteenlämmittimet valmiiksi. Malli oli kyllä helppo, mutta lanka ohutta (Kauhavan Kangasaitan Sukkis) ja puikot pienet (Knit Pro nro 2 pyöröt). Ranteenlämmitimissä on sama kuvio kuin aikaisemmin valmistuneissa säärystimissä. Esikoinen löysi neulemallin itse kirjasta Punoksia puikoille.

Pahoitteluni kuvien laadusta. Esikoinen ei ollut oikein poseerauspäällä aamulla klo 7.50 . Tuo poika on venähtänyt tänä talvena ihan mahdottomasti. Kaikki vanhat kengät ovat pieniä ja eilen hän lainasi minun 38-numeroisia monojani, kun omat olivat pienet. Kohta onkin niin, että minä saan käyttööni lasten pieniksi jääneet kengät!!!

Varsinainen syy hitaaseen valmistumiseen on ollut yksinkertainen: en ole neulonut näitä kovin ahkerasti . Ja siihen taas on syynä se jo ennenkin mainittu oma villatakkini, joka kiinnostavuudessaan ajaa muiden töiden ohi. Esikoinen sai kuitenkin ranteenlämmittimensä reilusti tämän talven puolella. Ainakin toistaiseksi Etelä-Suomessakin kaipaa lämmintä vaatetta.