Tein itselleni peruskämmekkäät MiniMochhi -langasta. Tuli tosi pehmeät ja lämpimät ja kauniin väriset. Tein toisen kämmekkään kerän ulko- ja toisen sisäpuolelta ja värit menevät mielestäni tosi hauskasti. Unohdin punnita tuotoksen, mutta ei hätää: muistin ottaa keittiövaa´an varakotiin mukaan .  50 g lankakerästä jäi sen verran jäljelle, että taidan saada siitä vielä Calorimetryn. Miten niin olen innostunut tekemään niitä .

Kuopus sai kahden Fabelin kynsikkäät. Näistä langoista olen tehnyt kummallekin pojalle sukat viime syksynä ja jämiä jäi vieläkin. Nämäkin ovat vielä punnitsematta. Pitää muistaa punnita, että saan taas lisätä - tai siis vähentää - lukuja syyssupistukseen. En muuten ole ostanut gramman grammaa lankaa omaan käyttöön syyskuun aikana, hyvä minä  .

Varakodissa asuminen on alkanut sujua hyvin, mutta vakuutusyhtiö jumittaa taas eivätkä purkuhommat kylppärissä ole edenneet sitten viime torstain. Kaverillani on ollut ongelmia saman vakuutustarkastajan kanssa ja kävimme hyvin terapeuttisen keskustelun asiasta. Huomenna vakuutustarkastaja taas ehtii tulla käymään ja toivottavasti antaa rakennusyhtiölle purkuluvan.

Kuopus parani flunssasta sen verran että pääsi tänään kouluun, mutta esikoinen puolestaan sairastui ja joutui jäämään kotiin. Mies ei ole vielä ollut flunssassa ollenkaan tänä syksynä, ehkä sitten loppuviikosta on hänen vuoronsa.

Mukavaa viikon jatkoa kaikille .