Sain eilen postista ilmoituksen, että toukokuun SNY-paketti on saapunut. En jaksanut lähteä enää illalla töiden jälkeen hakemaan pakettia, sillä meidän postimme on automatkan päässä. Jouduin jäämään töihin vähän pidemmäksi aikaa muokkaamaan yhtä konsortiosopimusta - kolmannen kerran viikon sisään. Lopulta sopimus tehtiin minun alkuperäisen muotoiluni mukaisena, mutta välissä juristi ilmoitti että se pitää tehdä vanhan tavan mukaan. Lopulta hän sai minun esitykseni sopimaan muuttamalla yhtä sivulausetta. Kummallisia ovat juristien aivoitukset .

Haikein mielin avasin viimeisen paketin ja mikä ihana värikäs sisältö sieltä paljastuikaan:

Lisää Puro Batikia (tällä kertaa punasävyistä), keltaista Bambua (samaa josta tein viime kesänä itselleni paidan) ja vihreää Flip Flopia. En ole vielä näyttänyt lankoja pojille, mutta voi olla että Flip Flop menee kuopuksen käyttöön; se on niin hänen väriään. Puro Batikista voisin tehdä ainakin pehmusteen esikoisen tekemään tarjottimeen, josta on kuva edellisessä postauksessani. Lisäksi SNY - joka paljastui Red Dragoniksi - oli lähettänyt herkkuja oikein urakalla: hienon makuista Mokkamestarien Ystävän teetä ja marinoituja valkosipuleita. Mistäs tiesit että olen suuri valkosipulin ystävä .  Kiitos kaikista ihanista paketeista jotka olet lähettänyt tämän kevään aikana, Red Dragon .

Tänään vietetään haikein mielin myös Nuuskan 9-vuotissyntymäpäiviä. Tuntuu pahalta ajatella, että ne ovat Nuuskan viimeiset synttärit. Toisaalta olen iloinen että saimme vielä tämän päivän viettää. Pari viikkoa sitten en ollut siitä niinkään varma. Pojat tekivät Nuuskalle pienen nakkikakun, koska se ei enää jaksa syödä isoja annoksia.

Dessikin tuli uteliaana katsomaan mitä kaveri saa ja saihan Dessikin vähän herkkuja, vaikka sankari söikin kakun ihan yksin .

Täällä ripottelee vettä vähän väliä, vaikka välillä aurinkokin yrittää pilkahdella. Lähden kurkkaamaan voiko mennä pihatöihin vai saanko jäädä sisälle neuleen kanssa.