Pääsiäinen meni vähän eri tavalla kuin olin suunnitellut. Piti ulkoilla, neuloa ja lukea, mutta jouduin kovan flunssan kouriin. En ole tänäänkään vielä ollut työkuntoinen ja tokko olen huomennakaan. Pitäisi ensin saada nuo keuhkot pysymään edes suunnilleen siellä minne ne on alunperin suunniteltu. Tuntuu että ne liikkuvat yskiessä varpaiden ja päälaen väliä.

Olen toki jaksanut vähän neuloa ja virkata sytomyssyjä Virpin blogiarvonnasta saamastani langasta. Löysin myös puuvillapaidastani ylijäänyttä lankaa jonka senkin jalostin myssyiksi. Myös alpakkaliivini on edennyt jonkin verran.  Sen sijaan ulkoilu on jäänyt vähemmälle. Hyvä kun olen jaksanut pari kertaa päivässä kävellä koiran kanssa vähän matkaa tietä edestakaisin.

Kevät tekee tuloaan kovaa vauhtia ja kaikkialla on kuraa, yök. Ruokintapaikoilla on näkynyt uusia lajeja: ainakin vihervarpunen, peippo ja punarinta. Myös tiaiset, punatulkut ja mustarastaat ovat ahkeria ruokailijoita, vaikka muutama viikko sitten näytti että kovat pakkaset ovat vieneet pikkulinnut. Eilen illalla joutsenet kuuluivat lentävän järven yllä, mutta tuskin löysivät vielä laskeutumispaikkaa.

Huomenna perhe palaa kotiin pääsiäismatkaltaan Pohjois-Karjalasta. He pakkasivat mukaan sukset, luistimet ja muutaman pulkan ja ovat pari kertaa olleet pulkkamäessä. Pääasiallinen ulkoilumuoto on ollut pyöräily . Voipi olla että poikien tuli (äidin neuvosta) pakattua pikkuisen liian lämpimät vaatteet mukaan. Mistä sen olisi arvannut että siellä on peräti lämpimämpää kuin etelärannikolla.

Tässä vielä talvinen kuva komeasta punatulkkukoiraasta. Voikaa hyvin ja välttykää flunssalta.