Entinen pannumyssymme oli kirjaimellisesti entinen jo jonkin aikaa kunnes vihdoin sain tehtyä uuden. Esikoinen valitsi värit - ovat ainakin pirteät . Lankana on 7 veljestä ja puikot nro 4. Myssy on kaksinkertainen, vuorikerros on tehty ainaoikeinneuleena. Hyvin pysyy tee lämpimänä jopa viikonloppujen pitkillä aamiaisilla.

Lisäksi olen saanut valmiiksi taas yhdet perussukat, tällä kertaa miehelle. Lankana Regian Patch Antik Color ja puikot nro 2 pyöröt. Nämä perussukat on tehty kärjestä aloittaen ja magic loopilla pari kerrallan. Mies halusi pitkävartiset sukat ja näihin menikin melkein 100 g lankaa. Näyttävät muuten aika hassuilta tässä sohvalla, mutta jalassa ovat kuulemma mukavat ja sopivat. Minusta kyllä väri on melko aneeminen, mutta lanka on muuten mukavaa neulottavaa.

Töissä on pitänyt melkoista kiirettä tupareineen ja EU-rapotointeineen. Kummatkin ovat onneksi tältä erää ohi ja pääsen aloittamaan loman. Minulla on kyllä vain kaksi lomapäivää, mutta viikonloppuun yhdistettynä se on jo neljä vapaapäivää . Lähdemme yhdeksi yöksi Nokialle Edenin kylpylään ja viimeiseksi lomapäiväksi olen varannut ajan kasvohoitoon. Yhtä hemmottelua siis tämä lomanen.

Mukavaa hiihtolomaa kaikille muillekin, joilla sellainen on.