Kiitos flunssan, minäkin sain ensimmäiset sukat valmiiksi sukkasatoon. Ja tietenkin minun piti ensimmäisenä tehdä huopatossut, johan siihen nimikin velvoittaa . Nämä menevät Heinälatoon.

Mallia näihin ei ole, olen tehnyt ne ihan omalla mitoituksella. Näihin taisi tulla vähän liiankin väljä suuaukko, kun aikaisempiin Novitan ohjeilla virkattuihin tossuihin on tullut liian pieni. Näiden koko on 43-44, vähän iso miehelleni, joten taidan antaa nämä veljenpojalle joululahjaksi. Kaikkea se flunssa teettää: minä ajattelen joulua syyskuun alussa . Ei kuulu tapoihini.

Lankana Novita Huopanen ja Puro, koukku 8 mm Knit Pro Symphonie. Käytin näihin kaikki pienetkin jämät ja raidoituksesta tuli vähän kapea.

Tästä kuvasta näkee hyvin miten Puro (siniset ja vihreät raidat) huopuu enemmän kuin Huopanen. Venyttämällä tossuista sai kuitenkin ihan kelvollisen malliset.

Huopunut pinta on kaunis.

 

Syksy on ollut niin lämmin, että Salama on vieläkin yötä päivää ulkoterraariossa. Aikaisempina syksyinä se on otettu sisälle jo elokuun loppupuolella.

Toivon että syksy jatkuukin lämpimänä ja etenkin kuivana, koska eteisremonttimme kaipaa vielä viimeistä rutistusta. Ja viimeisiä kaapinovia.

Oikein miellyttävää keskiviikkoiltaa kaikille ja koettakaa välttyä flunssalta.