Tänään oli niin keväinen päivä, että oli ihan pakko päästä istuttamaan vähän kukkia. Koska en hennonnut vielä istuttaa itsekasvatettuja taimia ulos, harvensin vähän yhtä penkkiä ja siirsin taimia toiseen paikkaan. Olen saanut nämä jostain ja ehkä kuullut niiden nimenkin, vaan enää en muista mitä ovat.

Olen kylvänyt kevään mittaan useiden kasvien siemeniä maito- ja mehupurkkeihin ja päätin tänä keväänä, että kirjoitan nimen purkkiin enkä jäätelötikkuun kuten yleensä. Sitten koulin taimia kukkaruukkuihin enkä vieläkään ottanut niitä jäätelötikkuja käyttöön. Nyt on sitten muutama purkillinen taimia joiden lajista olen hieman epävarma . Välillä ihmettelen itsekin mistä saan näitä älyttömän hyviä elämää helpottavia ideoita . No, eiköhän se kesän mittaan selviä kasvaako penkissä syyshohdekukkaa vai ihmekukkaa. Kehäkukan, samettikukan ja orvokin oletan tunnistavani lehdistäkin. Siis oletan...

Koska tänään oli niin lämmin päivä ja maakin tuntui melko lämpimältä, Salama pääsi kevään ensimmäiselle ulkoilulleen. Aluksi se nyhti ruohoa suuhunsa kuin ei olisi viikkon saanut ruokaa, mutta sitten se innostui lenkkeilemään. Sai olla silmä kovana ettei konna katoa. Onneksi Nuuska oli tarkka konnapaimen; briardilta sujuu myös kilpikonnien paimentaminen.

Käsityöt eivät ole mainitavasti edenneet, mitä nyt kahvitauolla sain yhden sytomyssyn valmiiksi. Tällä viikolla ilmestyneessä Modassa oli useita malleja, jotka huutavat puikoilleni, mutta ensimmäisenä aloitan villatakkia 18, johon kaukaa viisaana ostin pari viikkoa sitten langat valmiiksi . Onneksi uudessa SK:ssa ei ollut mitään mikä pitäisi toteuttaa heti, vaikka tykästyin kyllä virkattuun takkiin.

Viikonlopuksi luvattiin enemmänkin neulonta- kuin pihatyösäätä, joten pitsineulepaitani saattaa edistyä. Tai sitten aloitan sen jakun. Aika näyttää .

Erinomaista loppuviikkoa kaikille.