Sain kuopuksen sukat eilen illalla valmiiksi ja hän puki ne heti aamulla jalkaansa kouluun. Mallin olen mukaellut Jaywalker socks - ohjeesta, joka on oikein kaunis mutta helppo malli. Lankana on Novita Nalle Four Seasons Syksy ja puikot 2,5. NO NIIN, sukat on punnittu ja kevyiksi (67 g) havaittu. 

Esikoisella on kova yskä ja hän on jo kolmatta päivää kotona ikävystymässä. Onneksi hänellä on sentään eläimiä seuranaan ja aika kuluu mukavasti kun päästää kissaa ovesta ulos ja sisään. Koirakaan ei viitsi olla pitkiä aikoja yksin pihalla, joten oven avaamista riittäää . Ajattelin eilen piristää sairasta ja kävimme katsomassa elokuvan Risto Räppääjä ja polkupyörävaras. Nautimme kaikki elokuvasta eikä esikoinenkaan rasittunut liikaa, vaan sai nukuttua yönsä kohtuullisen hyvin. Minua sykähdytti erityisesti elokuvan musiikki ja pojat tietysti ihailivat autoja ja esikoinen ihastui ambulanssinkuljettajien buutseihin.

Vaikka meillä maalla onkin vielä täysi talvi ja huopikkaat ovat sopivat ulkoilujalkineet, työmatkalla tarvitsee kohta jo kumisaappaat. Liukasta on, mutta olen toistaiseksi selvinnyt vain yhdellä pyllähdyksellä kotipihassa. Sen verran alkaa kevät jo vaikuttaa, etten voinut enää vastustaa siemenpussien huutelua kaupan hyllyssä, vaan mukaan tarttui sarviorvokkia, samettikukkaa ja mustasilmäsusannaa. Susanna tulee humalan seuraksi aidakelaatikoihin ja muut matalien kukkien penkkiimme. Siis jos onnistun kasvattamaan mitään siemenestä - olen paremminkin innokas kuin taitava viherpeukalo. Yleensä meillä on keväällä ruukuittain honteloja taimia ja lopulta ulos istutettavat kukat ostetaan taimimyymälästä. Kasvien kylväminen siemenestä on silti hauskaa, vaikka lopputulos ei olisikaan ihan salonkikelpoinen .