Olen merkinnyt Ravelryyn, että aloitin tätä paitaa 28.1. ja tänään se vihdoin valmistui - tai ainakin melkein. Paidasta tuli vähän lyhyt minun makuuni ja taidan jatkaa alareunan helmineuletta vielä vähän matkaa. Itse asiassa olen jo poiminut silmukoitakin, mutta halusin blogata paidan tässä vaiheessa. Minäkö kärsimätön .

Kuva ei tee oikeutta paidalle eikä etenkään langalle, joka on tosi kauniin kirkkaan oranssia ja pehmeää kuin mikä. Lanka on Teetee Elegant ja malli Moda 1/2011 nro 18. Neuloin 2-kertaisella langalla 2,5 mm puikoilla, reunuksissa ja röyhelöissä käytin 2,25 mm puikkoja. Paidan tekeminen alkoi tökkiä jossain vaiheessa kovasti ja se olikin käsityökorin pohjalla toista kuukautta ennen kuin innostuin siitä uudelleen.

Lopuksi lyhyt kissauutinen: Dessi on tullut jäädäkseen. Se on kuin kotonaan ja alkaa vähän sietää Asterixiakin, jos se ei tule liian lähelle. Aamulla ne nukkuivat samassa sängyssä - 15 sekuntia kunnes Dessi tajusi pojankoltiaisen tulleen liian lähelle ja poistui alakertaan .

Tänään oli jo kohtalaisen lämmin päivä ja pesimme grillin, joka syksyllä vain vietiin varastoon pikamuuton jälkeen. Huomenna aiomme grillata ja syödä ulkona, vaikka sitten lampaantaljalla istuen ja koirankarvatakki päällä. Kunhan lämpötila nousee vielä 10 astetta, minäkin myönnän että ulkona on mukavan lämmintä .

Miellyttävää lauantain jatkoa.