Kuopus käveli puhki hänelle syksyllä tekemäni sukat. Taisi tulla onnistuneet

Tein samasta vanhasta Nalle-langasta hänelle uudet perussukat. Poika ei halunnut mitään kuviota, vaan ihan sileää neuletta ja varsi resoria.

Langanmenekki 86 g, puikot 2,75 Knit Pro pyöröt. Sukat on tehty magic loopilla kärjestä aloittaen pari kerrallaan. Näiden sukkien valmistumisen myötä lankavarastoni on juuri ja juuri alle 9 kg . Tosin tilanne ei kauan pysy yhtä hyvänä, koska epäilen SNY:n muistavan minua langoilla. Voi tietysti olla että hän päättääkin tukea lankavarastoni pienentämistavoitetta lähettämällä vain työvälineitä . Tosin olen lähdössä Tallinnaan maaliskuussa eikä siellä ole tarkoitus pihistellä langanostossa, joten kevään aikana lankavarastoni kasvaa väistämättä huomattavasti.

Yritin saada sukkia pois kuopuksen jalasta, että olisin saanut kuvattua ne paremmassa valossa ja normaalimmista kuvakulmista, mutta en saanut poikaa houkuteltua luopumaan sukistaan. Kun hän oli pieni, hän ei olisi millään ottanut sukkia pois jalastaan, vaan sanoi joka aamu ja ilta vaatteita vaihtaesaan: "Mutta minä pidän nämä sukat." Sama tahti näyttää jatkuvan . Tästä kuvakulmasta näyttää, että sukat ovat vähintään kokoa 43, vaikka oikea koko onkin 37.

Oikein reipasta viikonloppua kaikille.