Varokaa pölynimureita.

Imuroin eilen kaikessa rauhassa kun imuri päätti yhtäkkiä kaataa tuolin varpaalleni. Tuloksena hirveä kipu ja varpaan kärjessä hyväasentoinen murtuma. Paraneminen kestänee useita viikkoja, sanoi lääkäri. Onneksi en ole luvannut lähteä lasten kanssa patikkarekelle loman aikana . Suuri kiitos nopeasta diagnoosista kuuluu työterveysasemalleni Terveystalolle. Kävin lääkärissä klo 11.40 ja eri toimipisteessä röntgenissä klo 12.20. Sekä työterveyslääkäri että röntgenlääkäri olivat katsoneet kuvat klo 14.40. Uskomattoman nopeaa toimintaa heinäkuussa .

Koska en todennäköisesti kykene lähipäivinä lähtemään mihinkään reissuun enkä tekemään täysipainoisesti sen paremmin remonttia kuin puutarhatöitäkään, keskityn sitten käsitöihin.

Kävin blogiystävän Leenan kanssa Menita Outletissa maanantaina hankkimassa lankoja Kauneimmat käsityöt 4/2011 malliin 3

Ajatus tämän paidan tekemiseen lähti siitä, että minulla oli valkoista Bambua ja halusin tehdä siitä jonkin kesäneuleen. Lopulta päädyin näin minulle vieraisiin väreihin mutta tykkään paidasta jo nyt vaikka se on vasta aluillaan.

Sanoin Leenalle ensi sanoikseni etten sitten osta yhtään huivi- enkä sukkalankaa.

Mutta pakkohan se oli ostaa kun laadukas sukkalanka maksoi vain 1,95 € / kerä ja on aivan perheen miesten väristä . Sitä paitsi myin pois loput Novita Rose Mohairit ja Drops Cotton Viscoset joille enää keksinyt käyttöä. Ja olen virkannut seiskaveikasta kuopukselle torkkupeittoa, Niin että oikeastaan oli pakottava tarve ostaa lisää lankaa ettei hyvä säilytystila ole tyhjänä .

Sukkalankavarastoni kasvoi myös ilman että itse tein asialle mitään. Leena nimittäin antoi minulle aivan minunväristäni Puffalankaa, väri verigreippi. Yritän tehdä tästä kissanminttusukat.

Hyvää viikonloppua toivottaa Salama, joka kävi lähempää tutkimassa ovatko ruukussa kasvaneet orvokit parempia kuin terrassa kasvaneet.