Olin pari päivää kotona flunssaisena ja sain sukkasadon oikein kunnolla käyntiin. Huomasin kyllä, että nykytekniikalla sairauslomapäivä ei paljon eroa etätyöpäivästä, kun työt voi tehdä kotoa käsin. Tosin tein vain kaikkein kiireisimmät työt ja lepäsin aina kun alkoi väsyttää.

Kuopus toivoi raidallisesta Mayflower stroempe og jumpergarnista itselleen sukkia. Yritin kovasti etsiä kahdesta lankakerästä samaa kohtaa, kunnes kuopus totesi ettei missään tapauksessa halua samanlaisia sukkia, vaan eripariset niiden olla pitää

 

Aloitin sukat kärjestä 8-aloituksella ja neuloin ne yhtaikaa magic loopilla. Neulottuani hetken huomasin mistä syystä en saanut lankakeristä millään samaa kohtaa esiin: ne oli keritty eri päin. Näistä tuli jo toiset nurinkurinsukat kuopukselle, kun Fabelin kanssa kävi kerran samalla tavalla.

Langanmenekki oli 56 g ja puikot 100 cm pitkät 2,75 mm Knit Pro Symphonie -pyöröt. Loin alkuun 22 silmukkaa ja tein aluksi lisäyksiä muutaman kerran joka kerros, koska kuopus halusi pyöreän kärjen. Lopulta sukassa oli 54 silmukkaa. Mallineuleena käytin Ravelrysta löytämääni Ampersand-sukkien mallineuletta, mutta mitoitus oli saajan jalan mukaan ja malli oma hyväksi havaittu kärjestä aloitettujen sukkien malli.

Näiden sukkien myötä lankavarastoni vajui alle 10 kg:n

En saanut sukista oikein hyvää kuvaa, koska sukkien käyttäjällä oli muita kiireitä . Välillä kun esikoinen ei saa pikkuveljeltään mitään vastausta kysymyksiinsä, hän karjaisee ANKKALINNASSA HERÄTYS.

 

Päätin tämän sukkasadon myötä käyttää myös joitakin hyvin marinoituneita lankoja loppuun ja ensimmäisenä puikoille pääsi Vesa sukkalanka. Tein siitä itselleni yksinkertaiset palmikkoneulesäärystimet. Lankaa oli 100 g ja neuloin säärystimet yhtaikaa magic loopilla (mikä yllätys ) kerän sisä- ja ulkopuolelta ja sain kaiken langan käytettyä. Tein tarkoituksella näistä oikein tiiviit, suorastaan tönköt, että pysyvät hyvin ylhäällä. Puikkoina käytin 3,75 mm Knit Pro Symphonie-irtopäitä ja 100 cm kaapelia. Sen verran näin vaivaa kuvion kanssa, että palmikonkierto menee säärystimissä eri päin. Palmikoiden välissä on 1n, 1o -joustinta.

Tämä päivä kuluukin sitten siivotessa esikoisen uutta huonetta muuttokuntoon. Seuraavaksi onkin ehkä vuorossa kuvia remontin loppurutistuksesta.

Aurinkoista viikonloppua teille kaikille