Teimme viime viikonloppuna raskaan päätöksen jättää Dessi naapuriin, jossa se oli hoidossa koko puolivuotisen evakkomme ajan. Dessi viihtyy niin hyvin naapurin ihmisten ja koiran kanssa ja tulee toimeen myös heidän vanhan kissansa kanssa ja on sen verran hidas tottumaan uusiin asiiohin, että näin oli parempi. Onneksi pääsemme katsomaan rakasta Dessiä milloin haluamme.

Koska kuitenkin halusimme kissan, katsoin viime sunnuntaina Hesyn sivuille ja sieltä löytyi heti meidän oloisemme kissa. Kävimme katsomassa Asterixia ja se vaikutti tosi seuralliselta ja tykkäsi kovasti pojista. Varasimme Asterixin heti ja eilen kävin hakemassa sen kotiin.

Eilinen ilta meni uuteen kotiin ja sen asukkaisiin tutustuessa. Salama ja Asterix olivat molemmat yhtä uteliaita toisistaan ja tutustuminen meni oikein hyvin.

Tänään Asterix on jo niin tottunut uuteen kotiinsa, että se levyttää rauhassa sängyllä normaalin elämämme (lue: metelin) keskellä.

Asterix on siinä mielessä poikkeus Hesyn kissoissa, että se saa ulkoilla vapaasti ja onkin käynyt tänään jo ainakin 10 kertaa ulkona . Kostea lumikaan ei tunnu haittaavan pojan ulkoiluhaluja.

Ei mulla sitten muuta tällä kertaa. Kivaa viikonloppua kaikille .