SNY oli taas kerännyt pakettiin kaikkea kivaa.

Paketista löytyi kaksi kerää kauniin joulunpunaista Dropsin Alpacaa - lankaa johon olen varsin ihastunut. Tein reilu vuosi sitten harmaasta Alpacasta huivin, jota käytän talvella miltei päivittäin. Paketissa oli lisäksi kaunis puikkomitta-avaimenperä, tekstiilinhoitoainetta ja nami-karkkia.

Kiitos, SNY . Et voi arvatakaan miten oikeana päivänä paketti saapui. Olimme juuri kuulleet, että vakuutusyhtiö ei suostu enää maksamaan asumistamme täällä, vaan joudumme muuttamaan halvempaan asuntoon. Onneksi vakuutusyhtiö hankki uuden asunnon, mutta se on naapurikaupungissa ja joudumme kuljettamaan pojat kouluun. Muuutto on jo ensi viikonloppuna, joten emme ehdikään jatkaa remonttia kotona vaan joudumme asettumaan uuteen varakotiin. Olemme saaneet yhden tolkullisen tarjouksen remontista ja toivomme että vakuutusyhtiökin hyväksyy sen, niin että rakentaminen pääsee todenteolla vauhtiin ja pääsemme pian takaisin omaan kotiin.

Kaunista talvista loppuviikkoa kaikille. Minä lähden hotelliaamiaiselle niin kauan kuin asumiseemme kuuluu vielä sellainen etu .

Edit klo 14.40: Mies soitti juuri ja kertoi ettei meidän tarvitse muuttaa . Hotelli jossa asumme oli tullut vakuutusyhtiötä vastaan ja laskenut asumiskulujamme riittävästi. Kiitos miehelle aktiivisuudesta ja hotellille ymmärtäväisyydestä