Talvilomaviikko meni mukavasti oleillessa ja nyt on hyvä lähteä virkistyneenä töihin ja kouluun.

En ole neulonut kovin paljon ja tulosta on syntynyt vielä vähemmän, kun purin senkin vähän mitä parina päivänä neuloin. Sen sijaan olemme ulkoilleet ahkerasti joka päivä, satoi tai paistoi. Säiden lämmettyä myös kissat ovat uskaltautuneet ulos.
Opportunisti Asterix päivystää lintulaudan alla. Voi olla että lintu lentää suuhun kun riittävän kauan odottaa winkDessikin uskaltatui tallustelemaan muiden tekemää polkua pitkin.Välillä kissasta näkyi vain korvat ja häntä smileyKotiinpaluu sujui nopeasti ja kissa oli sisällä ennen kuin ovi oli kunnolla auki.

Ahkeran ulkoilun lisäksi neulomisaikaa on rajoittanut tehokkaasti alla näkyvä hankintani: Canon EOS 1100D. Kuvien laatu ei enää ole ainakaan kamerasta kiinni. Ei tuo aikaisempi pokkarinikaan - Canon PowerShot A 720 IS - huono kamera ole, mutta haluaisin opetella kuvaamaan vähän paremmin. Eikä perheellä ole muutamaan vuoteen ongelmia äitienpäivä- tai joululahjoista: toinen akku, kameralaukku, ulkoinen salama, jalusta, erilaisia objektiiveja. Näitä riittää
wink


Ehkä hamassa tulevaisuudessa näette laadukkaampia kuvia tässä blogissa. Siis mikäli maltan laskea kameran kädestäni siksi aikaa että saan neulottua jotakin kuvattavaa. Lähiviikot kuluvat töiden ohella taas aika tehokkaasti poikien kouluilla sekä vanhempainilloissa että vanhempainyhdistyksen puuhissa. Aina sitä silti muutaman kerroksen ehtii neuloa jossakin välissä.

Aurinkoista sunnuntaita ja alkavaa viikkoa kaikille. Minä lähden lukemaan esikoisen kanssa kemian kokeeseen ja neulomaan villapaitaani. Kevät on tulossa ja minulla on puikoilla villapaita vironvillasta, tosin 8/2 -vahvuisesta smiley