SNY toivoi, että helmikuun paketti lämmittäisi mieltäni edes hieman. Arvatkaas lämmittääkö tällainen paketti . Sain isomman kortin paketin mukana, ja toisen SNY oli lähettänyt vielä erikseen.

Teepussit vien töihin. On mukava että työpäivän aikana voi juoda useaa eri teelaatua. Suklaa oli minulle uusi tuttavuus - nimenomaan oli. Ajattelin nautiskella sitä illalla kun lapset ovat nukkumassa ja pääsen rauhassa neulomaan ja lukemaan, mutta otin vahingossa suklaan tähän koneen viereen. Jotenkin kone oli niin hidas tänään, että ennen kuin sain kuvan ladattua ja postauksen valmiiksi, suklaa oli loppu . Tästä tuli yksi lempisuklaistani, ei varmasti jää tähän levyyn.

Ja sitten tuo Puro Batik. Olen hiplaillut sitä kaupassa, mutta en vielä ostanut. Jotenkin minua epäilytti tuo keinokuitu, mutta monet ovat kehuneet lankaa ja se tuntuu kyllä aivan puuvillalta. Kun olin katsellut keriä puolisen tuntia, ne kertoivat haluavansa tulla liiviksi! Mies jo huolestui, mahtaako lanka riittää, mutta sanoin ettei ole hätää: tätä saa taatusti lisää. Mallikin on jo mielessä, mutta siitä lisää tuonnenmpana.

Kiitos, SNY. Paketti oli UPEA (vaikka suklaa loppuikin jo). MIetit mitä voi ostaa kilpikonnalle - samaa minäkin mietin joka joulu ja tulen siihen tulokseen ettei oikeastaan mitään . Kuivaan sille yleensä pihalla kasvavia orvokkeja ja kehäkukkia talviajan herkuksi, joten kukkien siemenet voisivat olla lahja kilpikonnalle ja sen omistajalle. Konna on vielä pari viikkoa jääkaapissa horrostamassa ja sitten herättelemme sen kevääseen.

Tällä viikolla on tullut neulottua melko vähän, koska kaksi iltaa on mennyt lasten koululla ystävänpäivädiscoissa. Huomenna menemme partion 100-vuotisjuhlavuoden avajaistapahtumaan, jossa keräämme rahaa Haitin partiolaisille. Jospa sitten sunnuntaina ehtisi vähän tarttua puikkoihin. Miehen sukat ja pannumyssy ovat valmistumaisillaan.