Minäkin sain vihdoin eilen valmiiksi tämän KAL-huivin. (Nopeat ovat tehneet sen pari viikkoa sitten .) Tästä tuli heti yksi suosikkihuivimalleistani. Kiitos kauniista ohjeesta Lankakomeroon .

www.ravelry.com/patterns/library/22-leaves-shawlette

Tein päättelyn virkkaamalla enkä osannut pingottaa virkattua reunaa siististi.  Sitä olisi ehkä voinut parannella höyryttämällä, mutta meillä ei ole täällä varakodissa höyrysilitysrautaa.

Lanka on Sukkaa pukkaa ja muutakin blogin arvonnassa voittamaani Wollmeisen merinovillaa ja puikot 3,5 mm Knit Pro Symphonie-pyöröt 80 cm siimalla. Lankaa meni 120 g ja huivin korkeus on 45 cm ja "siipiväli" 102 cm.

Ohje ei ollut supervaikea, mutta tarkkana sai olla. Seuraavan huivin teenkin joko vaaleammasta langasta tai paremmassa valossa, sen verran usein jouduin purkamaan. Suosittelen silmukkamerkkien ja kerroslaskurin käyttöä .

Tämä huivi meni naapurillemme, jossa Dessi-kissamme on hoidossa remontin ajan. Dessi vain ei meinaa millään tottua talon kissaan ja koiraan, vaan piilottelee suuren osan ajasta alakerran kaappien alla, reppana.