Aloitin näitä sukkia jo hotellissa asuessamme ja vasta eilen sain valmiiksi. Nämä olivat sellainen välityö, joita tein lukiessani lapsille tai kun muuten vain piti tehdä jotain mitä ei tarvitse ajatella.

Lanka on Dropsin Deligt, jota meni jonkin verran vajaa 100 g (unohdin punnita kun halusin sukat heti tänään töihin jalkaani ), puikkoina käytin 2,25 mm Knit Pro pyöröjä ja tein sukat kärjestä aloittaen magic loopilla.

Tykkään enemmän tuosta vaaleammasta sukasta. Itse asiassa tummemmassa sukassa oli niin pitkiä tummia pätkiä, että katkaisin langan välillä ja jatkoin iloisemmalla värillä. Muuten värit liukuvat kivasti ja näistä tuli hauskasti eripariset. Neulemalli on 4 o, 2 n, joka neljän kerroksen välein vaihtuu niin, että keskimmäisten oikeiden kohdalle tulee nurjat silmukat.

Koti alkaa olla järjestyksessä ja tavarat paikallaan, mutta lauantaina huomasimme että tiskiallas ei vedä. Kun mies rupesi selvittämään asiaa, hän huomasi että viemäriputket on vedetty niin että vesi joutuisi kulkemaan ylämäkeen. Samalla hän huomasi, että kylmävesiputki vuotaa . Ja koska putkimies jälleen kerran joutuu tulemaan korjaamaan virheitään, hän voinee samalla kääntää keittiön hanan niin päin että kylmävesipuolelta tulee kylmää ja lämminvesipuolelta lämmintä vettä, vaihtaa vessapytyn veden lämminvesiputkesta kylmävesiputkeen ja kääntää suihkun hanan oikein päin. Ei tainnut putkimiehellä yksikään työ mennä niin etteikö sitä olisi joutunut myöhemmin korjaamaan .